Om os

Fri fragt ved køb over 400,- kr.    |    Altid gratis returnering    |    Bæredygtige produkter    |    Dansk design, dansk produceret

Om RELISE.dk

Navnet RELISE er opstået, fordi jeg brænder for REcycling, for at RE-tænke og REducere vores ressource-forbrug i verden - nåh ja, og så hedder jeg Lise. Min vision er at inspirere til en mere bæredygtig livsstil og vise, at overskudsmaterialer kan anvendes på nye måder.


Historien er at jeg pludselig stod i den situation, at et par styles fra en kollektion med træningstøj som jeg havde fået produceret, var behæftet med fejl og ikke kunne bruges eller sælges - og hvad gør man så?

Det ville være en stor belastning for vores miljø - og etisk helt uforsvarligt - at destruere tøjet. Jeg fik så den idé, at jeg kunne indsamle andre fine, ubrugte tshirts mm. og skabe nye, brugbare produkter - for måske var der flere end mig, der havde lignende problemer og lå inde med overskudsvarer og -materialer? 


Efter en del research og kontakt med firmaer, eventarrangører mfl. begyndte der langsomt at komme skønne tshirts, fine stofrester og andet, ubrugt tøj ind på værkstedet.

På værkstedet klipper vi tshirts op, kombinerer materialerne, syr og pimper dem op til unikke, luxuriøse produkter med bæredygtighed, design og det daglige smil i fokus.


Jeg er super glad for at kunne præsentere dig for alle de unikke produkter, som jeg håber vil skabe glæde og positive overraskelser, hver gang du bærer dem - og at du sammen med os vil tage et par skridt for en grønnere fremtid.


Solhilsner  : : :  Lise Rasted

Kontakt


hey@relise.dk

+45 20730662


Ring/skriv, når du vil se produkterne på Tokkekøbvej 28, 3450 Allerød


Handelsbetingelser - se her

FRI fragt (ved køb over kr. 400,-)
og GRATIS returnering


Levering er gratis til pakkeshop i nærheden af dig i hele Danmark, når du bestiller for mere end 400,- kr. Og får du brug for at returnere dine varer er det altid ganske gratis.

Betalingsmuligheder


Betaling på netshoppen kan ske med enten MobilePay, PayPal/Visa eller bankoverførsel.

MOSKUZ recycling træningstøj


Kig ind på MOSKUZ.com og find lækkert #recycling træningstøj til kvinder, som jeg også designer og producerer på værkstedet.

All rights reserved © PUNKT og PRIKKE a:s