Handelsbetingelser

Handelsbetingelser

Sådan handler du hos relise.dk


  • Find den eller de varer du ønsker, læg dem i indkøbskurven og gå til kassen
  • Indtast din egen adresse og evt. alternativ leveringsadresse
  • Tjek om de indtastede oplysninger er korrekte og godkend din ordre
  • Vælg betaling enten med MobilePay, PayPal eller direkte bankoverførsel
  • Vælg mellem forsendelse med GLS til Pakkeshop eller direkte udbringning i Allerød, Birkerød, Farum, Hørsholm eller Hillerød


Nedenstående salgs- og leveringsbetingelser gælder for alle leverancer fra relise.dk. Betingelserne gælder i det tilfælde, hvor der ikke er indgået andre skriftlige aftaler mellem dig som køber og relise.dk.


Fortrydelsesret

Fortryder du købet, kan du i op til 14 dage efter modtagelse, returnere varerne i intakt emballage - og få dine penge tilbage. Varer der er bestilt efter egne ønsker og krav, kan desværre ikke returneres.


Returnering

Det er gratis at returnere. Send en mail til hey@relise.dk og rekvirer en returseddel, så sender vi straks en seddel, som du selv kan printe og sætte på pakken. Skriv gerne årsag til returnering.


Forsendelse og leveringstid

Forsendelsen af varer sker med GLS. Vi har 1-2 ugers leveringstid på #recycling produkter, da de som regel først syes, når vi modtager din bestilling. GLS leverer til en Pakkeshop i nærheden af dig. Forsendelse koster kr. 39,- (vi sender kun til adresser i Danmark) og er helt gratis, når du bestiller for mere end kr 400,- i webshoppen.


Showroom/systue

Du er altid velkommen til at komme forbi på Tokkekøbvej 28 i Allerød efter forudgående aftale, tlf: 20730662.


Send som gave

Ønsker du at sende som gave, udfylder du leveringsadressen til modtageren og dine egne oplysninger under faktureringsadressen. Skriv i 'Ordrebemærkninger’ hvis du ønsker varen indpakket i gavepapir og evt. en skriftlig hilsen til modtageren.


Risikoen for varerne

Risikoen for varer købt hos relise.dk overgår til dig som forbruger på leveringstidspunktet.


Reklamation

Eventuelle fejl eller mangler ved levering fra relise.dk, skal påberåbes inden 8 dage efter modtagelse. Det er din pligt at angive, og på forlangende vise, hvordan fejlen eller manglen ytrer sig.


Pris og betaling

Du kan købe dine varer online og betale med: MobilePay, PayPal eller overføre direkte til bankkonto. Vi anbefaler at oprette en PayPal konto, da det er en meget sikker og simpel betjent betalingsform.
Alle priser er inklusiv 25% moms.


Såfremt der måtte opstå tvivlsspørgsmål, anbefaler vi, at du retter henvendelse til lise@relise.dk

Rigtig god fornøjelse - vi håber du bliver rigtig glad for dine indkøb fra relise.dk

 

relise.dk er et brand fra PUNKT og PRIKKE a:s,

CVR nr. 26672244, Tokkekøbvej 28, 3450 Allerød, 20730662, lise@relise.dk